Благой Георгиев се е превърнал в изцяло семеен човек,  а

...
Благой Георгиев се е превърнал в изцяло семеен човек,  а
Коментари Харесай

Златка здраво стяга юздите на Благо, не го пуска да излиза сам след 20 часа

Благой Георгиев се е трансформирал в напълно фамилен човек,  а това дължи единствено и само на половинката си Златка Райкова, която държи юздите изкъсо, научи HotArena.

" Благо не би отсъствал след 20 часа ", споделят изкусителната хубавица във връзка подозренията, че точно Георгиев се крие зад една от маските в " Маскираният артист ". Оказва се, че двамата са неразделни и вършат всичко дружно. И в случай че до появяването на сина им те щурмуваха нощните заведения дружно, в този момент Благо почтително чака Златка да му сервира вечерята у дома.

Въпросите към някогашната плеймейтка във връзка връзките и с един от най-провокативните родни футболисти не стопират. Феновете се интересуват от всяко тяхно деяние, а Злати не пропуща да лее е опит в мрежата. Тя признава, че няма какво повече да желае да промени в избраникът си, тъй като той напълно е сменил нрава си откогато са дружно . Семейството им е повече от обичайно, а фамилните обеди и вечери са повече от наложителни.  За всеобщо удивление силиконката признава, че умее да завърти съвсем всичко над печката, а по време на изключителното състояние даже ускорява уменията си в кухнята.

Злати споделя, че не крие лицето на сина си от поверие, а просто желае да бъде кръстен и тогава да бъде показван обществено.Като най-важно качество в мъжете Райкова дефинират семействеността. Макар да знае, че Благо има три деца от две разнообразни дами, Злати е сигурна, че двамата дотам са си паснали, че разлъка няма да има в никакъв случай, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР